Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Se vele,se nélküle

2008.04.21
Se vele, se nélküle
Bár a Kaulitz fiúk ikrek, valójában a legkevésbé sem hasonlítanak egymásra. Míg Tom az egyéjszakás kapcsolatokat sem utasítja el, Bill a romantikázás híve. Ám hiába a sok nézeteltérés és vita, egymás nélkül képtelenek létezni…
Riporter: Csak 10 perc a korkülönbség körzöttetek. Mégis ha a gondolkozásotokat nézzük, mint ha 10 év lenne!
Bill: Ez abszolút így van! Sokkal megfontoltabb vagyok Tomnál, de hát egészen más egyéniségek vagyunk. Csak azért, mert valakik ikrek, még nem azt jelenti, hogy minden szempontból totál egyformák! Különbözik a mentalitásunk, de szavak nélkül is megértjük egymást. Gyakran álmodjuk ugyanazt, és ha a világ két ellentétes pontján vagyunk is, megérezzük, ha a másik rosszul van, vagy éppen megbetegedett. Szóval a lelki kapocs azért működik köztünk.
 
Riporter: Ezek szerint csak a stílusotok különbözik…
Tom: Hasonló karakterű csajok jönnek be nekünk, de például az öltözködés egészen más kérdés. Gyerekkorunkban a szüleink poénosnak találták, hogy egyforma göncöket erőltettek ránk, amikor már viszont magunk állítottuk össze a ruhatárainkat, homlokegyenest más stílusból válogattunk. Semmi bajom a szűk gatyákkal, de megörülnék, ha a fenekembe vágna a varrás. Brrr, még belegondolni is rossz!
 
Riporter: Megmondjátok egymásnak a véleményeteket, ha valami nem tetszik?
Bill: Persze. Bár általában Tomnak van baja az én szerkóimmal…
Tom: … és ilyenkor mindig megkérdezem: „Hogy a fenébe nézel ki már megint?” A válaszra nem is vagyok igazából kíváncsi, hiszen csak poénkodunk.
 
Riporter: A zenei ízlésetek volt valaha ugyanaz? Vagy legalább hasonló…
Tom: Azt hiszem, soha! Mivel külön szobánk volt, nem kellet hallgatni a másik kedvencét. Amikor én AD/DC-re és Aerosmith-re tomboltam, addig Bill Nenát üvöltötte. Azt hiszem, be is golyóztam volna, ha azokat a nyavalygásokat kell hallgatnom!
 
Riporter: Romantikusak vagytok?
Tom: Ha az egyéjszakás kapcsolat romantikusnak számít, akkor kifejezetten.
Bill: Tomnak köze sincs a romantikához, szerintem még azt se tudja, hogy mit jelent ez a szó. Én abszolút az vagyok. Az ex barátnőmet például többször megleptem gyertyafényes vacsival. Elmentem bevásárolni, megfőztem a kedvencét, bezárkóztunk a szobámba, és egész este beszélgettünk, DVD-ztünk. Imádok kedveskedni a szerelmemnek, és gyakran veszek virágot is. Szerintem nagyon fontos, hogy egy pasi romantikus legyen.
 
 Riporter: Ezek szerint, Tom, te nem hiszel az igaz szerelemben sem.
Tom: Nem igazán . Talán egyszer majd meggyőz valaki az ellenkezőjéről, de most azt mondom, hogy ilyen nem létezik. Bill és a többi romantikus lélek túldimenzionálja az egész szerelemkérdést. Szokott olyan hülyeségekről beszélni, hogy az igaz szerelem egy másik világba repíti az embert. Szerintem vagy bírsz valakit, vagy nem. Ha vonzódtok egymáshoz testileg és lelkileg is, az főnyeremény, de minden elmúlik egyszer.
 
Riporter: Bill, nálad szóba sem jöhet egy egyéjszakás kaland?
Bill: Nem, de nem is gondolok rá. Túl kevés szabadidőm van ahhoz, hogy elpocsékoljam. Én olyan emberekkel szeretek kikapcsolódni, akik számomra fontosak. A lelki dolgok sokkal jobban számítanak, mint a testiek.
 
Riporter: Ha smink és ruha nélkül vagytok, mi alapján lehet megkülönböztetni benneteket?
Bill: Az állam alatt van egy sötétebb folt, míg Tomnak az arcán található egy hasonló. Én 183 centi vagyok, Tom jóval alacsonyabb, szóval igazából csak az a bizonyos kapocs közös, semmi egyéb